El meu nom és Xavier Alarcón.

Em vaig llicenciar en farmàcia a la Universitat de Barcelona cap allà l’any 94, i malgrat que sempre havia desitjat dedicar-me a la investigació en farmacologia, he acabat dedicant-me a la meva altre passió: la medicina natural.

Després de passar-me uns quans anys més estudiant, vaig decidir posar una consulta per aplicar tots aquests coneixements, donant així una alternativa a la gent que no veu cap solució amb la seva malaltia i, com no, intentar guanyar-m’hi la vida.

Tot va començar pel meu neguit d’aprendre i les constants visites de la meva filla al pediatra. Hi havia quelcom que fallava. Jo que sempre havia estat un acèrrim seguidor de la farmacologia convencional, veia com aquesta no solucionava els problemes de salut de la meva filla. Gaudíem sovint de la visita, sempre inesperada i en el pitjor moment, de la febre, dels mocs, les aftes, les infeccions…No m’ho podia creure! Vaig decidir començar a estudiar naturopatia i homeopatia. Ben aviat vaig començar a tractar a la meva filla i finalment, les visites al pediatra, les infeccions, els antibiòtics, les nits desperts per mesurar la febre i tot allò que patiu aquells que teniu fills petits, es va acabar.

vistasMés endavant vaig tenir un nen. Ara ja té 14 anys i no ha pres mai antibiòtic malgrat haver patit qualssevol cosa acabada en itis que us podeu imaginar. Sort? Potser si…o bé els tractaments naturals utilitzats van fer-hi alguna cosa.

Ara que coneixes una versió reduïda de com he arribat fins aquí, pots continuar llegint si  vols saber una mica més de mi.

Vaig néixer l’any 1970 a Barcelona. Em vaig casar l’any 1997 amb la que ha estat la meva companya des dels 15 anys, quan ens vàrem conèixer a l’ institut. I com ja sabeu tenim una filla i un fill, de 18 i 14 anys (a dia d’avui).

La meva altre passió, a part de la medicina natural, és fer exercici físic. A part de les nombroses virtuts que té per mantenir la salut, amb manté feliç. M’agrada, m’estimula, és com una droga que trobo a faltar si no en faig en un parell de dies.

M’agrada llegir tot allò que puc sobre diferents maneres d’entendre la malaltia, la manera de tractar-la, sobre el funcionament del cervell, seguir blogs que parlin de nutrició, salut, medicina natural, fitness….en definitiva, que voldria dies de 36 hores!!!

Com que ara ja ens coneixem, pots passar a veure Com et puc ajudar.

COMENÇA A CUIDAR-TE!!

Visita el meu blog.

BLOG
Recibe mis artículos en tu email!!!
Libre de spam.

Pin It on Pinterest

Share This

¿Quieres saber cómo mejorar tu salud?

Suscríbete y recibe mis

post en tu email !!

Rellena el siguiente formulario para suscribirte.

Podrás darte de baja cuando lo desees.

You have Successfully Subscribed!