Motivar-te a fer Exercici

Millorar-te l'alimentació

Aconsellar-te Suplements

Ja fa un temps que em dedico a tractar principalment patologia crònica, tant en adults com en nens, amb tractaments naturals.

Per fer aquesta tasca hi ha tres pilars: l’alimentació (molt important per augmentar les possibilitats d’èxit), l‘exercici físic, i l’ús de diferents suplements i/o mètodes de tractament.

Crec que aquest és el meu propòsit a la vida. Vull ajudar a tot aquell que estigui disposat a posar de la seva part per guanyar en salut i qualitat de vida. Esperar que sigui una pastilla la que ens solucioni els problemes de salut ens portarà a on hem arribat fins ara: en lloc, seguim malalts.

Com a beneficis potencials del tractament natural destaca el fet de permetre eliminar la simptomatologia a través de la regulació dels processos que la mantenen. Es pot eliminar (o millorar notablement) la simptomatologia de diferents patologies com l’ artritis, l’ artrosis, la psoriasis, malaltia de Crohn, colitis ulcerosa, asma, depressió, estrenyiment, esclerosi múltiple, sobrepès

També podem fer prevenció de la malaltia en aquells casos en que hi ha antecedents familiars. O si ho prefereixes, puc ajudar-te a portar un estil de vida més saludable que t’ajudi a mantenir-te en salut.

Puc ajudar-te a perdre pes a través d’una dieta que presenta els següents beneficis:

  • El pes es perd sense passar gana.
  • No es redueixen dràsticament les calories de manera que no es genera estrès.
  • Increment d’energia a l’eliminar tòxics.
  • L’obtenció de beneficis permet incorporar aquest tipus d’alimentació com a estil de vida. S’eviten els errors alimentaris que ens portarien de nou a l’excés de pes.

De vegades la millor manera de perdre pes és oblidar-nos d’aquest punt com objectiu i centrar-nos en recuperar la salut. Quan el cos s’equilibra, el pes també ho fa.

Deixa’m ajudar-te a conseguir el teu objectiu de salut. Fés clic aquí i demana’m una cita o consulta’m si tens cap dubte.

COMENÇA A CUIDAR-TE!!

Visita el meu blog.

BLOG
Recibe mis artículos en tu email!!!
Libre de spam.

Pin It on Pinterest

Share This

¿Quieres saber cómo mejorar tu salud?

Suscríbete y recibe mis

post en tu email !!

Rellena el siguiente formulario para suscribirte.

Podrás darte de baja cuando lo desees.

You have Successfully Subscribed!